Plantation Isle of Fiji Rum

329,00  m/Moms
Lager: På lager

____________________

Det er med stor fornøjelse vi kan præsentere den nyeste tilføjelse til Plantations ”Signature Blends”-serie: Isle of Fiji!

Vi har i lang tid været enormt begejstrede over rommen fra South Pacific Distillery i Fiji, og Plantations udgave spiller på alle de rigtige tangenter, mens en fin sødme (16 gram sukker per liter) gør den nem at gå til, også for begyndere.

Rommen er sammensat af komponenter destilleret på både pot stills og Coffey still, og den er lagret først på bourbonfade, for så at få Plantations karakteristiske ”finish” på cognac-fade. Det hele hænger utroligt godt sammen, og vi må endnu engang sande, at dette totalt undervurderede destilleri giver de fleste af sine caribiske konkurrenter kamp til stregen.

 

Farve: Dyb ravfarvet.

Duft: Frugtig og krydret, ”funky” – men ikke helt så vild som Jamaica. Noter af honning, melasse, rosiner, ingefær, banan og ananas.

Smagsnoter: Smagen er fyldig og sødmefuld. Flot olieret mundfølelse, igen med noter af ingefær, varme krydderier og melasse, hints af røg og så denne range rygrad af tropisk frugt: mango, ananas og appelsin.

Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: