Bruni Collin's Gin - 70cl

549,00  m/Moms
Lager: Ikke på lager

____________________

Den spanske gin, der mest af alt minder om den italienske, klassiske Limoncello, eksploderer i munden på dig med en frisk kombination af søde og syrlige citrusnoter, der med det samme giver dig lyst til at nyde den helt rent over et par isterninger.

Bruni Collin's er kreeret på det spanske destilleri Joaquin Alonso. Destilleret blev grundlagt i 1944, da Joaquin Alonso Ramal startede destilleringen af anisette, gin og brandy. Sidenhen er destilleriet overdraget til sønnen og lokationen er skiftet. Traditionerne, destillationen og kendetegnene ved Joaquin Alonso er de samme, men faciliteterne og maskineriet er blevet opdateret. Idéen til Bruni Collin's kom fra Manolo Martin, der i 2011 vandt verdensmesterskaberne i  bartendering i Polen. 

Bruni Collin's, der er en London Dry Gin, er lavet på otte ingredienser, der alle er holdt som en hemmelighed for at bevare opskriften. Resultatet er en gin domineret af citrus og enebær og med en sødme så stærk og kraftig, som du kan forestille dig den i en limoncello. Smagen kan bedst beskrives som trefoldig i en kombination af kompleksitet, citrus og sødme. Kompleksiteten fra de hemmelige ingredienser. Sødmen fra de kraftige citrusnoter, som bidrager til friskheden. Og sidst men ikke mindst sødmen fra en lettere cremet tekstur, som giver ginnen den limoncello-agtige fremtoning.

Ginnen vandt 2 guldmedaljer ved SIP Awards 2017 i Californien (en for tasting og en for design).

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: