Ginscape Havtorn Gin - (70cl) (DANSK GIN)

465,00  m/Moms
Lager: Ikke på lager

____________________

Ginscape Havtorn Gin er en dansk gin på havtornbær. Ginnen har vundet guld ved World Gin Awards og smager fantastisk.

Fra at være et mindre projekt der blev udviklet, tog historien om Ginscape hurtig fart. Ikke kort tid efter lanceringen vandt den sin første pris - og siden har den vundet 4 forskellige priser - bl.a. guld ved World Gin Awards. Ginnen tager udgangspunkt i havtorn, hvilket giver en spændende blød gin med gode smagsindtryk.

Ginnen produceres med masser af ingredienser - og som nævnt med fokus på havtorn. Havtorn kan plukkes rundt omkring i Danmark - ligefra klitterne ved Vesterhavet til kysten rundt på Bornholm. Netop disse havtornbær plukkes på Bornholm, hvor de får masser af sol. Ginnen er destilleret med enebær, koriander, citron, appelsin samt andre ingredienser, der understøtter de danske havtornbær. 

Ginnen er en blød og rund gin, der er moderne i smagen med citrusnoter der understøtter enebærnoterne. Dermed mener vi, at det er mere end din klassiske gin. Der er fokus på de små smagsindtryk, som man finder i denne gin, og som gør den så sindssyg spændende.

Det er en gin af højeste kvalitet. Havtorn er en svær ingrediens at arbejde med, da den er meget svag i smagsnoterne ved destillering, men Ginscape lykkes perfekt med dette. Udover havtorn vil du fornemme appelsin- og citrusnoterne samt et lille hint af lakridsnoter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: