Hernö Juniper Cask Gin (50cl)

879,00  m/Moms
Lager: Ikke på lager

____________________

Prøv verdens første gin lagret på fade af enebærtræ! Det prisvindende svenske destilleri Hernö gjorde i 2013 noget "ginialt" og hidtil uhørt - de lagrede deres Hernö Swedish Excellence Gin på fade af enebærtræ i 30 dage.

Resultatet er Hernö Juniper Cask Gin, en kompleks og anderledes smagsoplevelse.

Du undrer dig måske over, hvorfor ingen før har fundet på at lagre deres gin på enebærtræ. Grunden er den simple, at enebærbuske i Europa ikke er store nok til lave tønder af. Derfor har Hernö været nødt til at importere enebærtræ hele vejen fra USA. Af dette træ har de med hjælp fra en bødker kunne lave én tønde på omkring 40 liter. På grund af den lave kapacitet laves der kun meget få flasker af Hernös Juniper Cask Gin.

Det særlige ved fadlagrede gin er den kompleksitet, fadene tilfører spiritussen. Det betyder for eksempel, at fadlagerede gin smager forskelligt alt efter hvilken temperatur de har. Det skyldes, at bestemte noter træder frem ved forskellige temperaturer.

Den intense smag af fyrrenåle, som suppleres fint af noter af citrus, træ, græs, og en anelse blomst. Eftersmagen er lang og frisk med tør enebær. Alkoholen kan dog virke noget hård ved stuetemperatur, hvorfor vi anbefaler dig at drikke Hernö Juniper Cask direkte fra fryseren eller køleskabet. Ved de koldere temperaturer fremstår ginnen mere urtet og mindre træagtig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: