Hernö Pink BTL Gin (50cl)

499,00  m/Moms
Lager: Kun få stk. tilbage

____________________

This is not a cocktail.
Pink Gin is a cocktail.
This is a pink bottle of gin.
This is a no-bullshit gin

Sådan, så er tonen ligesom lagt an. Lettere aggressivt vil nogle nok mene, men hensigten er ganske reel. Med denne udtalelse vil Hernö gerne sikre sig, at deres lyserøde Hernö Pink BTL Gin undgår at ryge i samme pulje med den større og større mængde af syntetiske og kunstige lyderøde ginprodukter - som i princippet slet ikke kvalificerer sig som gin.

Og der ér en verden til forskel. Hernö Pink BTL Gin tåler ingen sammenligning - overhovedet! Looks are deceiving. For selvom denne spritnye variant er lyserød, så er smagen langt fra, hvad du typisk oplever i lyserøde gin - nemlig syntetisk og kunstig sødme. Kvaliteten og smagen fra Hernös London Dry Gin går igen i denne gin og får så sit elegante twist fra diskrete noter af blandt andet jordbær, vanilje og rosenblade.

Ved duften af ginnen vil du fra første færd opleve en markant karakter af enebær, der lige så stille gøres selskab af en frisk duft af citrus og røde bær. Hvis du gør dig umage, vil du ligeledes kunne af en duft af frisk, grøn skov, der kan være svær helt nøjagtig at beskrive.

Når du smager ginnen, går den markante enebær, samt friskheden fra citrus og røde bær, igen i smagen. Samtidig får du nu klart fornemmelsen af den skarpe, krydrede smag fra korianderfrø, cassiabark og sort peber. Dét der gør, at du netop nu også ved, at du ikke står med en klassisk, sød og kunstig lyserød spiritus i hånden.

Ginnen sluttes af med de røde bær, der smelter sammen med de krydrede smagsnoter og sødme fra vaniljen, hvilket giver en fuldendt smagsoplevelse.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: