Hernö Sloe Gin (50cl)

469,00  m/Moms

Sød og frugtig gin fra Sverige

Lager: Ikke på lager

____________________

På trods af sin svenske oprindelse, tager historien om Hernö Gin sin begyndelse i det britiske. I 1999 tager Jon Hillgren til London med et par kammerater for at arbejde som bartendere. Jon finder hurtigt en stor interesse for gin, og han bruger de følgende år på gin smagning, akademiske studier og besøg på destillerier rundt om i hele verden. Efter over et årti med at udforske sin store passion for gin, grundlagde Jon endelig Hernö Gin destilleriet i 2011. Destilleriet er beliggende i landsbyen Dala udenfor byen Härnösand i Ångermanland i Sverige.

Som det nordligste gin destilleri i verden og med en beliggenhed i UNESCO's kulturarv 'The High Coast', finder Jon sin inspiration i den smukke svenske natur. Den skønne natur inspirerer Jon til at lave ægte, økologisk håndværk med de bedste ingredienser og den fineste botanik fra rundt omkring i verden.

De karakteristiske smagsnoter af enebær og blomstret friskhed er stadig gældende i Hernö Sloe Gin og fornemmes nemt i duften. I næsen lægger man hurtigt mærke til kombinationen af disse smagsnoter sammen med den kraftige smagsnote af slåen og en diskret sødme af vanilje.

Ved første smag i munden får man indledningsvist en sød, næsten sukkeragtig, up-front smagsnote før en mere tør og gennemtrængende smag af slåen træder frem. Slåen bliver akkompagneret af diskrete noter af mjødurt med en blomstret, cremet fornemmelse.

Hernö Sloe Gin er en mild og sød gin uden den kraftige smag, der til tider kan skille vandene. Er du ikke til kraftige gins med en markant smag af enebær, er denne slåengin derfor en oplagt mulighed for dig. Hernö Sloe Gin er en mild gin med en alkoholprocent på kun 30%.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: