House of Elrich Gin (70cl)

499,00  m/Moms
Lager: Kun få stk. tilbage

____________________

Skotske House Of Elrick Gin er en fantastisk klassisk gin. Almene noter som citrus, koriander og peber giver en klassisk gin i verdensklasse. Ginnen er desuden infuseret med vand fra Loch Ness søen.

House of Elrick Artisan Gin stammer fra Skotland. Ved Loch Ness søen ligger destilleriet, der producerer denne skønne gin. Her bruges netop søens vand, til destilleringsprocessen, hvilket er med til at give en klar smag og ren smag i ginnen. Destilleret selv beskriver søens vand, som værende med til at give en frisk, men også lidt mere markant smag i ginnen.

Ginnen der udvælges af deres egen Master destiller, består af enebær, korianderfrø, angelikarod, citronskal, pink peberkorn, lyng, fennikel og rosenblade. Sammensat får du en klassisk gin, hvor der er nogle kraftige smag, der går rigtig fint i tråd med hinanden. Det er en af de bedste klassiske gin på markedet.

House of Elrick går meget op i kvaliteten og destillerer kun 600 flasker pr. gang - og alle er håndlavede ligesom de tilsatte botanicals er håndplukkede.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: