Shortcross Gin - 70cl

449,00  m/Moms
Lager: Kun få stk. tilbage

____________________

Både duften og smagen bærer præg af de søde og friske ingredienser i ginnen. Sødme og blødhed fra hyldeblomst og hyldebær, frisk- og liflighed fra æblerne og det lette indtryk af den vilde hede fra kløveren.

Shortcross Gin destilleres på håndlavede kobberkedler på det irske destilleri, Rademon Estate. Vild kløver tilsættes sammen med hyldeblomst, hyldebær, enebær og forskellige krydderier som f.eks. koriander, citrusskræl, kanel, kassia og vand en historisk kilde. Resten af ingredienserne er en hemmelighed.

ShortCross Gin laves på Rademon Estate Distillery, som ligger i hjertet af den historiske og 500 acre store ejendom i Co. Down. Destilleriet blev grundlagt i 2012 af ægteparret Fiona og David Boyd-Armstrong. De ønskede at skabe en gin, der omdefinerede hvad irsk gin skulle og kunne være og samtidig ville være den første gin, der blev destilleret i Nordirland. Hver enkelt flaske tappes i hånden og dyppes i voks. Det er en langsom proces, men det er sandt håndværk og afspejler, at hver flaske er så unik som sin nye ejer. Destilleriet ligger ved byen Crossgar, som på gællisk eller irsk betyder Short Cross, og deraf kommer navnet til ShortCross Gin.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: