Silent Pool Gin - 70cl

489,00  m/Moms
Lager: Ikke på lager

____________________

Med Silent Pool har du en verdensklasse gin i hånden. Ginnen blev kåret til Verdens Bedste Gin ved World Spirits Award 2016, og når du smager den, forstår man da også lynhurtigt, hvorfor den har vundet prisen som verdens bedste.

Silent Pool Gin er opkaldt efter søen af samme navn, der ligger på Albury Estate i Surry Hills. Myten om søen handler om den smukke unge datter af stedets skovhugger, som besluttede at dyppe sig i søen nøgen. Her blev hun opdaget af selveste Prins John. Prinsen blev hurtigt betaget af pigens skønhed og forelskede sig øjeblikkeligt i hende. Med desværre for prinsen, vandt han ikke hendes hjerte, men skræmte istedet den stakkels kvinde, som svømmede længere væk fra bugten og i sidste ende druknede. Det siges stadig at hendes skrig, kan høres hver nat ved midnatstid.

Destilleriet som også er beliggende ved søen, har en mission om at lave spiritus som afspejler områdets romantiske, men dramatiske sagn, med lokale smagsgivere. Derfor destilleres Silent Pool Gin med 24 forskellige botanicals i kobber pot stil’en Arnold Holstein.

Botanicals som hyldeblomst, kamille, kafirlime blade, pærer (både friske og tørrede), honning, kvanrod, bitter appelsin, bergamotappelsin, lime, kardemomme, kassiabark, koriander, java peber, paradiskorn, enebær, lakridsrod, orris rod, lindblomst, rosenblade og lavendel er med i destilleringen af verdens bedste gin.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: