Slingsby Navy Strength Gin - (70cl)

529,00  m/Moms
Lager: Kun få stk. tilbage

____________________

Slingsby Navy Strength Gin er en klassisk Navy Strength gin, der med sin 57% hurtigt giver dig indtrykket af, at du har en gin i hånden med en markant smag. Ginnen er baseret på sin originale forskaber, Slingsby London Dry Gin, men er markant stærkere, da den ikke er fortyndet jævnfør kendetegnene for en Navy Strength Gin.

Rækken af Slingsby gin er destilleret på det kendte Spirit of Harrogate-destilleri. William Slingsby opdatede i 1571 de unikke egenskaber og den høje kvalitet i vandet fra Harrogates Tewit-kildevæld. Hans opdagelse bragte besøgende fra hele byen og sidenhen har kildevældet været en kilde til turisme og været grundlaget for mange produkter - heriblandt Slingsby Gin.

Brandet repræsenterer idag det unikke ved Harrogate og destilleriet bag er glade for at kunne bruge Slingsby-navnet til et symbolisere renheden og kvaliteten af vandet fra det kildevæld, som William Slingsby opdagede.

Slingsby Navy Strength Gin er den tunge dreng i klassen med en alkoholprocent på 57%. Et hurtigt glimt på det elegante, sorte ydre bevidner da også hurtigt at ginnen er noget specielt. Ginnen bruger de samme botanicals som i den originale London Dry gin, men indeholder mindre vand for at opnå den stærkere alkoholprocent på 57%. Dette giver en kraftig, fyldig smag og mere intensitet, samtidig med, at den beholder den klassiske, jævne finish, som er kendetegnet ved originalen. Ginnen fortsætter traditionen fra det britiske Royal Navy's 'proof test', hvor krudt kan antændes hvis ginnen spildes på det. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: