Wild Island Botanical Gin - (70cl)

539,00  m/Moms
Lager: Ikke på lager

____________________

WIld Island Botanic Gin fra den skotske ø, Isle of Colonsay, er en lækker citruspræget gin, hvor der er fokus på de gode lokale råvarer. 

Selve identiteten bag Wild Island Gin bygger på, at der skal være fokus på det lokale. Dette er ofte grundstammen i mange moderne gin, og ginnen fra Colonsay efterlever bestemt dette. Øen er historisk set bl.a. kendt for at de lokale munke producerede spiritus. Ginnen produceres sammen med Langley Distillery, hvor master destiller Rob Dorsett, styrer destilleringen af ginnen med stor ekspertise. Ginnen har et flot design, der er inspireret af farverne og konturerne fra Kiloran Bay på Isle of Colonsay.

Wild of Island er inspireret af urterne og botanicals fra det lokale område. Alkoholbasen i ginnen er lavet på 100% engelsk hvedealkohol, hvilket giver en rigtig ren og fyldig smag. Ginnen er primært karakteriseret ved de citrusfrugter der benyttes. I alt tilsættes der 16 botanicals, hvoraf 6 er fra Isle of Colonsay. Her er citronmelissen fra øen den dominerende smagsgiver i ginnen. Udover dette finder man bl.a. mynte, enebær, angelikarod, kanel, lakrids og korianderfrø.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: