Capionium Gløgg (1000ml)

212,00  m/Moms

Apoteker gløgg

Lager: På lager

____________________

Smagen er karakteristisk, overraskende, camoufleret – stærk og fløjlsagtig på samme tid. Traditionelle krydderier er antydet og rødvins-komponenten er afdæmpet til fordel for saft, portvin og ethanol.
Produktet kan med fordel serveres i et transparent ufarvet glas så renheden og den flotte dybe farve kommer til udtryk sammen med kontrasten til de lyse hele mandler i bunden af glasset.

Råvarerne der anvendes er af bedste kvalitet. Fremstilling er udelukkende small-batch skala – tapning foregår omhyggeligt med hygiejne og kvalitetssikring i fokus.

Capionium er produceret af Daniel Capion, der bor på Frederiksberg, er far til to drenge, gift med Sanne og uddannet pharmaceut.

Historien bag:
Historien om capionium starter i 1999. En nyuddannet pharmaceut opdager en gammel apoteker gløggopskrift og beslutter at familie og venner skal være frivillige forsøgspersoner.

Anmeldelsen fra gæsterne var imponerende. Med tiden kom capionium til at danne tradition og ramme om kvalitetstid med venner og familie – flydende julestemning.

Ukendt for gæsterne var en pinlig fortyndingsfejl samt anvendelsen af en forhåndenværende ingrediens i mangel af bedre.
Den ‘fejlbehæftede’ men fortrinlige opskrift blev naturligvis ophøjet til standard – resultatet af denne gløgg-”mutation” er capionium. Dette blev starten på en tradition der stadig opretholdes.

På opfordring bliver capionium nu produceret i small-batch skala til glæde for de der kender den i forvejen og dem der stadig har oplevelsen til gode.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: