Clairin Communal Hvid Rom

339,00  m/Moms
Lager: Kun få stk. tilbage

____________________

Clairin Communal er en nyere tilføjelse til serien af haitiansk agricole-rom fra den italienske aftapper, Velier. I modsætning til de andre i serien, er Communal en blanding af rom fra fire forskellige destillerier i Barraderes, Cavaillon, Pignon og St. Michel de l’Attalaye, alle lavet med økologisk dyrkede sukkerrør, fermenteret med naturligt forekommende gær og destilleret på traditionelle pot stills eller små kolonner.

Lyden af navnet ”Velier” får en helt særlig følelse frem hos romnørder. Gang på gang formår masterminded bag firmaet, Luca Gargano, at chokere og henrykke romverdenen med udgivelser der sætter nye standarder for kvalitet, gennemsigtighed og nørderi.

Veliers ry for exceptionel kvalitet cementeredes allerede i ’00’erne med en perlerække af kompromisløse demerara-rom. Disse flasker er i dag højdemålet af kultrom og skifter ejere for astronomiske summer på spiritusauktioner verden over. Senere er firmaet blevet kendt for tropisk lagret Caroni, en særegen rom fra et nu lukket destilleri på Trinidad, med noter af røg, tjære og bacon. En ”acquired taste”, men når først du har den…

Sammen med Foursquares Richard Seale er Luca standhaftig (og højlydt) modstander af tilsætningsstoffer eller fusk med aldersbetegnelser, og derfor sætter Veliers nyeste serie af rom, Habitacion Velier, gennemsigtigheden i højsædet. På etiketten blotlægges stolt enhver detalje om produktionen, lige fra ”angel’s share” til ester-indhold.

 

Farve: Klar.
Duft: Den helt rigtige Clairin-næse med en enorm aroma af roser, geranium, abrikoser og pærer.
Smagsnoter: Fyldig, næsten cremet, med noter af figner, peber, pærer, fersken og sukkerrørssaft.

Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: