Leonce Vermouth Sauvignon Blanc

219,00  m/Moms
Lager: På lager

____________________

Vermouth er hot og denne udgave er den perfekte tørst-slukker

François Lurton Leonce Vermouth Sauvignon Blanc Extra Dry er en hvid vermouth bestående af vin forstærket med spiritus.

Spiritusdelen er destilleret på udvalgte Sauvignon Blanc-druer fra Gers-regionen i Sydfrankrig. Denne spiritus har trukket med pink grapefrugtskal, bitre appelsiner, mandarin, citron, lime, litchi, lakrids, malurt og salvie. Herefter har man tilført 100% Sauvignon Blanc-hvidvin fra Domaine Les Fumées Blanches. Produktet består altså af hvidvin og et krydret hvidvinsdestillat, perfekt balanceret med intense og aromatiske elementer.

Vinen tilbyder kraftige noter af citrusfrugt som kombineres med lettere elementer af salvie og malurt. Den er flot balanceret med masser af sødme og friskhed, med et hint af bitterhed. Desuden besidder den også lækre krydrede elementer på eftersmagen.

François Lurton Leonce Vermouth Sauvignon Blanc Extra Dry serveres afkølet rent eller over is med et stykke grape eller appelsin som garnish. Du kan også bruge den som ingrediens i dine klassiske vermouth cocktails; White Negroni, Martini eller White Americano, eller simpelthen blot solo, køligt i et hvidvins-glas.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: