Glendalough Rose Gin (70cl)

399,00  m/Moms
Lager: Kun få stk. tilbage

____________________

Glendalough Rose Gin er destilleret på masser af frugter, blomster og krydderier – og så er den fyldt med en masse skønne friske rosenblade.
Der er anvendt tre forskellige roser til denne gin. Den sjældne ‘Wild Rose’ fra Wicklow bjergene, store Heritage Roser og slutvis, Damask Roser, som alle er med til at skabe den naturlige og meget florale gin.

Rose ginnen blev i første omgang destilleret som en hyldest til ‘head – distiller’s’ mor, som hed Rose, i anledningen af hans lillebrors bryllup. Rose havde lige forladt denne verden, og det var altså hans måde at sørge for at hun var med. 

Glendalough Rose Gin er lavet på det der kaldes en langsom vand destillation. Her bliver botanicals såsom blomster fra moderens have, samt vilde roser destillieret sammen med skønne ingredienser, som indsamles i bjergene omkring destilleriet. Efter destilleringen, bliver ginnen yderligere infuseret med endnu flere roser, for en dybere rosesmag og flot pink farve. Det er altså ikke bare “endnu en pink gin”, nærmere langt fra. Det er en skøn floral, duftrig, og smagsfuld gin, som destilleriet selv beskriver som den mest unikke gin de har lavet. Det kommer selvfølgelig efter en masse eksperimenter med planter, frugter, kryderier og blomster.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: