Hernö Gin (50cl)

469,00  m/Moms
Lager: Kun få stk. tilbage

____________________

Hernö Gin er den mest hæderkronede gin i de sidste tre år med over 40 internationale priser, og det virker ikke til, at opmærksomheden Hernö Gin har tænkt sig at stoppe. Med 8 lækre ingredienser får du en klassisk gin med skønne citrus- og pebernoter.

På trods af sin svenske oprindelse, tager historien om Hernö Gin sin begyndelse i det britiske. I 1999 tager Jon Hillgren til London med et par kammerater for at arbejde som bartendere. Jon finder hurtigt en stor interesse for gin, og han bruger de følgende år på gin smagning, akademiske studier og besøg på destillerier rundt om i hele verden. Efter over et årti med at udforske sin store passion for gin, grundlægger Jon endelig Hernö Gin destilleriet i 2011 i landsbyen Dala udenfor byen Härnösand i Ångermanland i Sverige.

Ginnen karakteriseres som en rund og blød London dry gin. Ved første duft bliver man da også bekræftet i dette. I næsen fornemmer man en forholdsvis diskret gin, der ikke gør det store væsen af sig. Den karakteristiske duft af enebær og en yderst underspillet duft af citrus udspiller sig her.

I munden udfolder ginnens buket af botanicals sig imidlertid og man forstår pludselig, hvorfor denne gin er blevet så populær. Destilleret med vand fra Hernös egen brønd, springer alle ingredienserne frem på smagsløgene, og især koriander, citrus og sort peber kommer til sin ret her.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: