Lind & Lime Gin - (70cl)

489,00  m/Moms
Lager: På lager

____________________

Lind & Lime Gin på 44% er en vanvittig flot gin. Et gennemført flaskedesign der vil pryde enhver bar! Og smagsindtrykkene er mindst ligeså gode. Ginnen har med lækre smagsnoter af lime & rosenpeber. En af de mest roste gin i 2019!

Er du klar til at høre mere, om den måske flotteste gin vi har set – og en af de bedste i smag? Lind & Lime Gin er den allerførste alkohol nogensinde, der er produceret af The Port of Leith Distillery Co. På trods af en interesse i Whisky, har de kastet deres fulde og uhæmmede energi i at skabe en gin skabt udelukkende fra talent, arv og industri i Edinburgh og dets historiske destilleringsdistrikt, Leith.

Nøgleordet i deres tilgang til destillingen af alkohol er ‘balance’! Der skal være balance i smag, botanicals og udseende. Derfor tager de udgangspunkt i en alkoholbase på 96%, og gen-destillerer den ud fra en omhyggeligt gennemtestet opskrift med kun 7 botanicals, for at sikre, at hver af dem er med til at give ginnen en dejlig harmoni.

Flaskens design udspringer af historien fra netop denne havn, hvor ginnen er skabt. Den var tidligere kendt som en havn, der eksporterede masser af vin & whisky. Alt hertil blev skabt lokalt, og derfor blev glasset en stor del af havnens industri. Derfor er flasken designet i en stil, der bringer minderne til de gamle traditioner, og er særpræget på en sådan måde, at man altid kan genkende den. Et vanvittigt lækkert og minimalistisk udtryk, der fremstår enormt elegant.

På trods af 7 forskellige botanicals, så er der i alt 3, som du skal være særligt opmærksomme på. Det er disse 3, der er særligt fremtrædende i ginnen, og som hele balancen er bygget op omkring. Disse 3 botanicals er: Enebær, lime & rosenpeber.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: