Slingsby Rhubarb Gin - (70cl)

489,00  m/Moms
Lager: Kun få stk. tilbage

____________________

Slingsby Rhubarb Gin er en engelsk gin fra destilleriet Spirit of Harrogate. Den frugtige gin er produceret med rabarber fra det kendte Rhubarb Triangle i England. Ordet ‘Triangle’ (trekant) bruges, fordi ginnen er destilleret med rabarber fra trekantsområdet mellem byerne Leeds, Bradford og Wakerfield.

Den flotte Slingsby Rhubarb Gin er lavet med den Slingsby London Dry Gin, hvor den originale gin er blevet infused med de fineste Yorkshire-rabarber høstet fra det berømte Rhubarb Triangle. Ordet ‘Triangle’ (trekant) bruges, fordi ginnen er destilleret med rabarber fra trekantsområdet mellem byerne Leeds, Bradford og Wakerfield. Et område, der er særligt kendt for deres rabarber, deraf navnet ‘Rhubarb Triangle’. Til denne gin høster Spirit of Harrogate udelukkende rabarber fra dette område. Udover rabarber er ginnen desuden akkompagneret med hindbær og pink grapefruit.

I starten vil du opleve sødmen af rabarberen og hindbærene, der straks bliver fulgt op af en diskret bitterhed fra grapefrugten. Syrligheden fra rabarberen forbliver en del af smagen igennem hele oplevelsen og giver en god, fuldendt finish.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: