Tarquin's Blood Orange Gin (70cl)

499,00  m/Moms
Lager: Kun få stk. tilbage

____________________

Denne lækre gin fungerer fantastisk godt sammen med Tonic, men bliver også brugt som en skøn sommersprit - med mousserende vin og mousserende hyldeblomst.
Ginen har masser af frisk frugt, men bevarer trods den løkre sødme den friske Ginstil. Den er infuseret med blodappelsin, "sommerfrugter" og aromatisk ensianrod for at tilføje en frisk men også svag bitter tone i slutningen. Det laver absolut lækre cocktails!

 

Tarquin’s historie starter i 2012, hvor en 23-årig kok, udlært på Cordon Bleu i Paris, begyndte at eksperimentere med en 0,7-liters-pot still – og så kan det altså ikke blive ret meget mindre. Denne mikroskopiske start skulle senere blive til det første destilleri i Cornwall i over 100 år! Efter mange både vellykkede og mislykkede eksperimenter på miniature-kedlen, opgraderede Tarquin Leadbetter i 2013 til en 250-liters pot still. Nu havde han nemlig fundet sin perfekte gin-opskrift, og de første flasker blev solgt til Gurnard Head Hotel i St. Ives, Cornwall, den 30. juli samme år.

I dag har Tarquin’s udvidet til 4 destillationsapparater, hvoraf 3 stadig er på 250 liter og opvarmet med direkte ild. Alting gøres stadig ved håndkraft, lige fra destillation til den matslebne flaske (som ser ud som om, den har ligget i strandkanten) voksforsegles.

Udover gin laver Tarquin’s også en pastis, der selvfølgelig har fået navnet Cornish Pastis – ikke at forveksle med den lille pie.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: